GRATIS VERZENDING VANAF €75 IN EUROPA

Verzenden & retourneren

Levering

desieraderie.nl hanteert een leveringstermijn van 1 tot 3 weken, tenzij expliciet anders vermeld. Bij een te verwachten overschrijding van de leveringstermijn, om welke reden dan ook stelt desieraderie.nl u hiervan direct in kennis. 

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden m.u.v. gepersonaliseerde vriendschapsringen en trouwringen en trouwringen met briljant.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

Eventuele gedane betalingen worden in dat geval zo spoedig mogelijk, maar binnen maximaal 14 dagen na de kennisgeving aan u terugbetaald.
Wij accepteren uitsluitend bestellingen via het Internet. Bestellingen worden binnen 1 tot 4 werkdagen na aankoop uitgevoerd een en ander mede afhankelijk van de door u gekozen betalingswijze. U ontvangt van iedere bestelling een orderbevestiging per e-mail, waarin het bestelnummer, de prijs, eventuele extra kosten [verzendkosten] en de door u gekozen betalingswijze worden vermeld.

Bij de levering van de door u bestelde artikelen ontvangt u tevens een aankoopbewijs, welke ook geldt als een geldig garantiebewijs.
Bestellingen in Nederland en Europa worden aangetekend en verzekerd verzonden.
Alle genoemde prijzen op onze website zijn consumentenprijzen in euro's en zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Retouradres:
De Sieraderie
Ramen 35
1621 EK Hoorn 
Nederland

E-mail: info@desieraderie.nl

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt (moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.